Onze services

social advertising services sendtodeliver

Met social advertising haal jij targets! Heb je een vacature op te vullen? Wil je meer leads binnenhalen? Of wil je een product of dienst verkopen? Met een social campagne is dit binnen handbereik.

New call-to-action
content management services SendtoDeliver

Wil je een sterke relatie opbouwen met je website bezoekers en (potentiële) klanten? Met content marketing bouw je autoriteit op, bied je jouw doelgroep relevante informatie en stimuleer je hoge betrokkenheid.

New call-to-action
recruitment marketing services SendtoDeliver

Met recruitment marketing trek je de beste kandidaten aan voor jouw vacature en stroomlijn je het recruitment proces: twee vliegen in een klap! Wij combineren een social campagne met e-mail marketing.

New call-to-action
google advertising services SendtoDeliver

Hoger ranken in de zoekresultaten van Google? Snel, goedkoop en gericht adverteren in het meest gebruikte zoeknetwerk van de wereld? Met google advertising is het mogelijk!

New call-to-action
e-mail marketing services SendtoDeliver

E-mail marketing is de manier om de relatie met jouw leads en klanten te onderhouden en te versterken. Van nieuwsbrieven tot gesegmenteerde campagnes: het is persoonlijk, direct én eenvoudig te automatiseren.

New call-to-action
social media management services SendtoDeliver

Op social media bouw je pas echt een sterke brand op als je consequent post, een heldere en originele strategie volgt en inspeelt op jouw doelgroep. Ieder bedrijf heeft goede social media management nodig!

New call-to-action