Met wie heb je te maken?

Ons team is zorgvuldig samengesteld om zo elk online probleem te kunnen oplossen voor jouw bedrijf.

Portfolio pagina 1 Ons team

Nina Zwaanswijk

Online Marketeer

Nina is onze Online Marketing Hero. Ze is zowel strategisch als visueel ijzersterk en weet voor al onze klanten online oplossingen op maat te bedenken. Deze voert ze vervolgens met ogenschijnlijk gemak én bewezen succes uit.

Milou Groenteman

Online Marketeer

Milou is onze Smart Cookie Marketeer. Ervaren en bedachtzaam zet zij strategieën uit en schrijft nieuwe content. Daarnaast is Milou onze HubSpot pro, bedenkt ze lead genererende campagnes en zorgt ze dat de online presence op social media van onze klanten on point zijn!

Elliot Mati

Digital Designer

Elliot is specialist op het gebied van UX/UI, Sketch en alle Adobe producten. Maar boven alles creatief en out-of-the-box-denker.

Laura Beekwilder

Head of Sales

Laura is een expert op het gebied van digitale oplossingen en kijkt op welke manier we onze klanten het beste kunnen helpen. Haar gigantische netwerk is er een op jaloers op te zijn.

Jan Hein de Wilde

Owner SendtoDeliver

Jan Hein is creative director. Hij houdt zich met name bezig met de brug tussen marketing, design en development.

Charlotte Tusset

Junior Developer

Nieuwsgierig en leergierig is Charlotte onze Junior Developer. Altijd klaar om onze front-end het beste vorm te geven.

Iliya Georgiev

Lead Developer

Iliya heeft de rol van project lead en is het brein achter technisch ingewikkelde zaken. Als lead developer is hij ook medeverantwoordelijk voor de planning binnen development.

Wander Wierda

Head of Operations

Het is niet in twee zinnen te omschrijven wat Wander allemaal doet binnen SendtoDeliver. Één ding is zeker: hij zorgt dat alles bij ons op rolletjes loopt! Van het plannen van projecten tot aan de financiën.