Met wie heb je te maken?

Het is onze missie om het volledige potentieel in onze partners naar boven te halen zodat zij hun online kansen kunnen grijpen. We gaan duurzame relaties aan en zetten organisaties in hun kracht. We durven te dromen, voor onszelf en anderen.

Portfolio pagina 1 Ons team

Nina Zwaanswijk

Online Marketeer

Nina is onze Online Marketing Hero. Ze is zowel strategisch als visueel ijzersterk en weet voor al onze klanten online oplossingen op maat te bedenken. Deze voert ze vervolgens met ogenschijnlijk gemak én bewezen succes uit.

Milou Groenteman

Online Marketeer

Milou is onze Smart Cookie Marketeer. Ervaren en bedachtzaam zet zij strategieën uit en schrijft nieuwe content. Daarnaast is Milou onze HubSpot pro, bedenkt ze lead genererende campagnes en zorgt ze dat de online presence op social media van onze klanten on point zijn!

Elliot Mati

Digital Designer

Elliot is specialist op het gebied van UX/UI, Sketch en alle Adobe producten. Maar boven alles creatief en out-of-the-box-denker.

Jon Cassuto

Partnership Manager

Jon is onze Partnership Manager met zeer sterke sociale skills wat hem een fijne en gezellige gesprekspartner maakt. Met een grote liefde voor sales en veel ervaring in verschillende branches kan hij elke klant op de juiste manier helpen.

Jan Hein de Wilde

Owner SendtoDeliver

Jan Hein is creative director. Hij houdt zich met name bezig met de brug tussen marketing, design en development.

Charlotte Tusset

Developer

Nieuwsgierig en leergierig is Charlotte onze Developer. Altijd klaar om onze front-end het beste vorm te geven.

Iliya Georgiev

Lead Developer

Iliya heeft de rol van project lead en is het brein achter technisch ingewikkelde zaken. Als lead developer is hij ook medeverantwoordelijk voor de planning binnen development.

Wander Wierda

Co-Owner SendtoDeliver

Wander is ceo. Hij vertaalt de doelen en uitdaging van onze klanten naar een digitale oplossing.