Laten we ons aan je voorstellen!

Altijd leuk om te weten met wie je te maken hebt als je gaat samenwerken en wat zij precies doen. Laten we ons aan je voorstellen!

Portfolio pagina 1 Team

Petra de Niet

Founder SendtoDeliver

Petra is founder en op alle fronten actief in Online Marketing.

Milou Groenteman

Digital Content Creator

Milou werkt met veel passie aan content, online marketing en trendwatching.

Elliot Mati

Digital Designer

Elliot is specialist op het gebied van UX/UI, Sketch en alle Adobe producten. Maar boven alles creatief en out-of-the-box-denker.

Carsten van Eken

Co-owner SendtoDeliver

Carsten is scrummaster (AGILE). Hij zorgt ervoor dat alle projecten gesmeerd lopen en dat de deadlines gehaald worden.

Jan Hein de Wilde

Co-owner SendtoDeliver

Jan Hein is creative director. Hij houdt zich met name bezig met de brug tussen marketing, design en development.

Claudia Wagenaar

Management Assistent

Claudia is de spil binnen onze geoliede machine. Zonder structuur op de achtergrond zal de voorkant tenslotte nooit werken. Claudia is verantwoordelijk voor onze administratieve zaken.

Iliya Georgiev

Lead Developer

Iliya heeft de rol van project lead en is het brein achter technisch ingewikkelde zaken. Als lead developer is hij ook medeverantwoordelijk voor de planning binnen development.

Joeri Fresen

Medior Developer

Joeri is allround developer en draait al geruime tijd mee. Naast development is Joeri ook zeer gespecialiseerd in de technische kant van SEO. Benieuwd welke keywords jij zou moeten gebruiken? Joeri is jouw man!

Benas Kauzonas

Developer

Benas is met name in back-end development gespecialiseerd. Hij houdt zich dan ook veel bezig met databases waar bijvoorbeeld jouw aanmeldingen in terechtkomen.

Neele Dijkstra

Junior Developer

Neele is onze enige vrouwelijke developer en is zeer bekwaam in front-end development. Ze houdt zich dan ook veel bezig met bijvoorbeeld de optimalisatie van jouw landingspagina’s.

Menouer Nobach

Junior Developer

Menouer is onze duizendpoot als het om codes gaat. Hij is bijzonder flexibel en springt bij waar dit nodig is. Hij is ook veel aan de slag met de technische kant van SEA.