Je bent zo goed als je laatste werk.

Op deze pagina vind je ons portfolio. Een highlight van de klanten waarmee we prettig hebben samengewerkt en met sommige nog mee samenwerken.

Portfolio pagina 1 Portfolio
Yask Facility Management

Met continue focus op de allernieuwste ontwikkelingen neemt Yask een bijzondere plaats in op de markt van integrale facilitaire dienstverlening.

Schakenbosch

Elke jongere verdient een plek om veilig op te groeien. Schakenbosch biedt die plek aan jongeren met gedragsproblemen.

Horizon

Horizon is er voor gedragsverandering en kennisoverdracht. Twee zaken waar iedereen mee te maken heeft en die uiterst belangrijk zijn. Door de jaren heen heeft Horizon zich ontwikkeld tot expert in gedragsverandering en kennisoverdracht.

the Adecco Group

The Adecco Group Nederland voortdurend in beweging. Werk is het middel, vooruitgang is ons doel. Dat geldt voor onze klanten en kandidaten, maar zeker ook voor onszelf!

Dutch Agrifood Week

Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding. 

Newpublic

Newpublic versterkt provincies en gemeenten met jong talent. Ambitieuze en betrokken hogeropgeleiden die bij de overheid willen werken om het verschil te maken.

Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW)

De DSFW biedt duurzame fashion design-ontwikkelingen, innovaties en Young Designers een podium, brengt deze onder de aandacht bij een breed publiek en verbindt alle belanghebbende partijen (bedrijven, designers, modezaken, scholen, consumenten) met elkaar.

Hago

Schoon is van iedereen. Maar schoonmaken is een vak apart. Elke dag zetten duizenden Hago-medewerkers zich graag in om een bijdrage te leveren aan een schoon Nederland. Hago, de schoonmakers van Nederland.

Hago Zorg

Schoon is van iedereen. Voor iedereen die nog maar net komt kijken. En iedereen die al aardig wat jaartjes meedoet. Daarom zijn er elke dag duizenden Hago Zorg medewerkers aan de slag. Voor meer dan 50.000 zorgcliënten in Nederland

Hago Next

Schoon is van iedereen. Ook van iedereen die voorop wil lopen. Daarom zetten duizenden Hago-medewerkers zich elke dag graag in voor innovatieve schoonmaak en een frisse beleving.

Fortron

Fortron neemt totale technische en esthetische gevelonderhoud uit handen. Dat doet Fortron met innovatieve maatwerkoplossingen en goed opgeleide medewerkers. Veilig, verantwoord en grensverleggend. Zo blijft de uitstraling van jouw gebouw constant en past die bij de functionaliteit.