I

Online Marketing (7)

Hoe start je een blog? 6 tips!

donderdag, 09 augustus 2018 / Geschreven door /

Voor iedere schrijver die wat meer overzicht kan gebruiken (en geloof me, dat kunnen we allemaal). Volg deze stappen en jouw blog wordt nóg beter en interessanter. 

Hup, in de prullenbak ermee.

 Wanneer online marketeers aan het woord zijn, kunnen ze nog wel eens in het "Chinees" praten: CPM, CTR, CLP... Wat bedoelen ze nou?! In deze blog vind je de betekenissen van de belangrijkste online marketing afkortingen!

We kunnen er de laatste tijd bijna niet omheen: de opkomst van kunstmatige intelligentie, robots en chatbots die je 24/7 te woord staan.

 

Het vinden van de balans, en dus de perfecte tone of voice is vaak een uitdaging. Deze 4 stappen zullen je er een handje bij helpen. 

In onze digitale wereld worden persoonsgebonden data met ongekende snelheid verzameld. Vandaag, 25 mei, is de General Data Protection Regulation van kracht! Waar liggen de kansen voor online marketeers?

25 mei is de nieuwe wetgeving rondom GDPR/AVG van kracht. Milou (onze Digital Content Creator) en ik zijn hier hard mee aan de slag gegaan en hebben er van alles voor gemaakt (blogserie, vlog, slideshare, etc.). Om te beginnen wat zijn dé highlights die je moet weten rondom deze wet?

Contact

+31 6 191 796 91

Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw data door deze website.