I

Wat heb je aan een companypage op LinkedIn als bedrijf?

donderdag, 31 maart 2016 / Geschreven door  / Reageer als eerste!

LinkedIn geeft jou als bedrijf de mogelijkheid om een companypage op te richten, maar waarom zou je dat doen? Deze blog wordt steeds geüpdatet met betrekking tot LinkedIn companypages. Lees hem vooral!

Op LinkedIn kun je als bedrijf een companypage oprichten. Alleen wat is daar nou zo handig aan en wat kun je er precies mee? Om te beginnen is het handig dat jij je eigen brand naam op LinkedIn claimed, zodat niet iemand anders dat doet. Mocht dat al het geval zijn dan moet je met diegene contact opnemen om de naam van jouw brand terug te vragen. Dat is natuurlijk altijd een vet gedoe, dus wees dat voor! Verder heeft het de volgende voordelen:

  • Het verspreiden van jouw brand verhaal
  • Engagement aangaan met jouw volgers
  • Vacatures plaatsen voor je bedrijf
  • Het boost van de worth of mouth over jouw bedrijf

Meer precieze info over companypages op Linkedin vind je hier.

Verder staat er automatisch een overzicht op je companypage over wie er bij jouw brand werken. Nou ja, elke werknemer die op zijn eigen LinkedIn profiel heeft aangegeven dat ze bij jouw brand werken. Dit geeft een mooi overzicht en motiveert jouw werknemers om brandambassador te worden. Je werknemers zijn namelijk erg belangrijk. Vraag aan je werknemers of ze klanten uitnodigen om de companypage te volgen wanneer ze klanten een privé bericht sturen op LinkedIn, gewoon kort aan het einde van het privé bericht. 
Daarnaast is het belangrijk dat je werknemers de berichten van de companypage liken, commenten en delen. Zo wordt het verhaal van jouw companypage verspreid binnen verschillende netwerken en zien je klanten dat je werknemers betrokken zijn bij jouw brand.

Uiteraard is het erg goed dat je met continuïteit en divers post op je companypage. Plaats niet alleen vacatures, maar ook diepte kennis over jouw product/dienst en laat het gezicht achter je bedrijf zien! Zorg ervoor dat de interactie op je companypage gaande blijft.

Houd deze blog in de gaten, want hij wordt geüpdatet! 

Aantal keer gelezen: 42459
Petra de Niet

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Neem contact met mij op

petra@sendtodeliver.nl
+31 6 191 796 91
@sendtodeliver