I

Social Media (25)

Klikbare plaatjes in de timeline van jouw volgers (en daarmee leads verzamelen), dat wilt natuurlijk elke online markeer! Alleen hoe doe je dat op Twitter? Lees in deze blog alles over Twitter Cards! 

Een goede headline schrijven is eigenlijk hetzelfde als een goede tweet schrijven. Je hebt niet veel tekens, dus hoe doe je dat? Lees het in deze blog!

Heb je op LinkedIn al een company page? Waarom zou je een company page nemen? En hoe haal je het meeste uit jou company page? Deze blog gaat daarover. Lees snel verder!

Facebook bant de clickbait

zondag, 07 augustus 2016 / Geschreven door /

Heb je wel eens gehoord van het woord "clickbait"? Facebook is klaar met clickbaits en heeft zijn anti-clickbait algoritme aangescherpt. Hoe? Lees het in deze blog! 

Wat zijn de basis skills van SEO?

vrijdag, 05 augustus 2016 / Geschreven door /

De eerste keer dat je het woord SEO hoorde, ging er waarschijnlijk geen belletje rinkelen. Vaak verstaan mensen CEO, maar dat is heel iets anders. In deze blog vind je de basis skills van SEO!  

Wat is de mindset van Growthhacking?

donderdag, 04 augustus 2016 / Geschreven door /

Je hoort het woord steeds vaker langs komen "growthhacking". Alleen wat houdt het precies in? Growthhacking is een mindset en daarover kun je lezen in mijn blog. 

Wist je dat profielen bekijken de nummer 1 bezigheid is op LinkedIn? Erg relevant dus dat jouw profiel up to date is en er goed uitziet. Alleen hoe pak je dit het beste aan en wat zijn de trucjes? In deze blog kun je daar alles over lezen, have fun! 

Tweeten kunnen we allemaal wel. Alleen hoe ga je om met de achterkant van Twitter? Wat zijn de handige trucjes van Twitter? Een aantal tips op een rijtje in deze blog. 

Je hebt waarschijnlijk al een profiel op LinkedIn. Jouw omschrijvingen en CV op je profiel zijn natuurlijk ook allemaal on point! Alleen wat doe je daarna? Hoe blijf je actief op LinkedIn? In deze blog geef ik inspiratie over wat je op LinkedIn kan posten en hoe. 

Op Facebook heb je vast wel eens gebruik gemaakt van advertentiebeheer of per facebookpost even een promotie tegenaan gegooid. Doe je dit met grote regelmaat? Dan is het raadzaam om een account aan te maken op Facebook Business. Daar vind je Power Editor, waarmee je magische dingen kunt op het gebied van adverteren op Facebook. Welke? Lees snel verder...

Hashtags worden veel gebruikt op social media. Vooral Twitter en Instagram staan er bekend om. Hashtags zijn bedacht om een bepaald stuk content (tweet of post) aan een bepaalde categorie toe te wijzen. De eerste keer dat een hashtag werd ingezet, was bij bosbranden in Californië en heeft zijn bestaansrecht gekregen tijdens de Iraanse protesten tijdens de verkiezingen in 2009. In deze blog lees je hoe je een hashtag op de juiste manier kan gebruiken. Enjoy! 

Als jouw onderneming visueel is dan kan Instagram niet ontbreken in jouw social media pakket. Jouw branding zegt immers meer dan 1000 woorden! Alleen hoe pak je dit nou handig aan? Dat kun je lezen in deze korte blog vol met Instagram tips!

Vaak moet ik helpen bij evenementen en dan bedoel ik niet de catering regelen of doorbitch zijn. Nee, ik moet dan alles op de social media kanalen regelen, maar hoe doe je dat nou eigenlijk?

Neem contact met mij op

petra@sendtodeliver.nl
+31 6 191 796 91
@sendtodeliver